BODRI és a Miskakancsó – Ska folk!

Nézd meg a BODRI összes klipjét ITT!

www.bodriesamiskakancso.hu

További csatornák: Facebook / Reverbnation profileDeezer / iTunes / Amazon

BODRI_Facebook fejléc minta_2_

BODRI és a Miskakancsó

Mr. Norbee – ének
Mr. Baryton – ének, gitár
Mr. Benji
Mr. Cobra – gitár
Mr. Wine – basszus
Mr. Goulash – dobok

A BODRI és a Miskakancsó zenekar 2014 nyarán lépett a világot jelentő deszkákra azzal a céllal, hogy ska / folk stílusok mentén készítsen dalokat, de ezeken túl is  szinte mindenre nyitott a csapat : pop, rock, punk, dub elemek is megtalálhatók munkáikban.

Erősségük a virtuóz gitárjáték, a vokálok, és a lendületes előadásmód. (a BODRI zenészei évekig mozogtak rock, reggae, pop, punk, ska  stílusokban egyarát.)

Kezdettől fogva fontos szempont a magyar hagyományok ápolása, így az első videoklipet is egy igazán különleges helyszínen, egy magyar falusi disznóvágáson forgatták Besenyszögön.

A zenekar első saját szerzeménye 2012 nyarán jelent meg Gulyás a ligetben címmel, és ez lett a XV. Szolnoki  Gulyásfesztivál hivatalos dala is, a videoklip pedig a gulyás – életérzést jeleníti meg

A csapat kezdetektől együttműködik a www.magyarkincsek.hu online hagyományőrző projekttel. Ez a weboldal online csatornáin keresztül több ezer külföldi, magyar vonatkozású szervezettel, és sajtóorgánummal áll kapcsolatban, és számtalan olyan olvasójuk van a világ minden táján akik érdeklődnek a magyar hagyományok, gasztronómia, kultúra iránt. Az itsHungarian projekt rendszeresen publikálja olvasói felé a BODRI dalokat, és miután nagyon jók a külföldi visszajelzések, a zenekar 2013 végén elkészítette néhány saját dal, és magyar népdal/nóta angol nyelvű verzióját is.

Az új énekessel, Norbival készült első dal- és videoklip pedig a Máma  még nem ittunk semmit című dal feldolgozása volt 2015 elején, a csapat azóta is folyamatosan koncertezik és készíti az újabb dalokat.

Nézd meg a BODRI összes klipjét ITT!

További csatornák: Facebook / Reverbnation profileDeezer / iTunes / Amazon

www.bodriesamiskakancso.hu