✽ Támogassuk együtt a gyermekeket ✽ karácsonyi üdvözlet a BODRI zenekartól

A szolnoki lakodalmas – világzene banda a BODRI kiváló évet zárt, idei tevékenységüket Bodri Koma dobos foglalta össze magazinunknak:

“Idén is nagy élményekkel gazdagodtunk a bulikon (reméljük a közönség is), készítettünk 5 klipet, amelyek rendszeresen láthatók a Sláger tv – n, és  részt vettünk sok tv felvételen is.

Már évek óta ezt tesszük, és persze nem csak karácsonykor, így az idei évben is igyekeztünk másokon segíteni, ezért 2019 – ben csatlakoztunk több jótékonysági akcióhoz melyekben rászoruló vagy beteg gyerekeket támogathattunk:

– a BODRI zenekar a Gyermekétkeztetési Alapítvány hivatalos támogatója

– a BODRI zenekar is részt vett a szolnoki epilepsziás kisfiú jótékonysági kampányában

– a BODRI zenekar is segít a miskolci onkológiai beteg gyerekeknek

2020 – ban lesz 5 éves a BODRI zenekar ezért készülünk egy jubileumi lemezzel, illetve  már készül a következő klipünk is, ez 2020 elején már látható is lesz a Sláger tv – n és a Youtube – on.

Szeretnénk megköszönni a figyelmet, a közös munkát, a támogatást, és  Békés, Boldog Karácsonyt és Boldog új évet kívánunk mindenkinek!

✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽

Támogassuk a Gyermekétkeztetési Alapítványt

BODRI zenekar az 1993 óta a rászoruló gyermekeket segítő Gyermekétkeztetési Alapítvány egyik támogatója. Minden egyes koncertünk bevételéből támogatjuk az ügyet, reméljük mi is tudunk segíteni a magunk szerény eszközeivel.

Minden segítség számít – a Facebookon is:

https://www.facebook.com/gyermeketkeztetesialapitvany

✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽

 

HIVATALOS WEBOLDALAK

BODRI Hivatalos weboldal
BODRI Facebook
BODRI Youtube lejátszási lista