Fire Restaurant – A húsok szerelmeseinek!
A Fire Churrascria Steakhouse az egyik legelegánsabb étterem Budapesten, tökéletes helyszíne bármilyen üzleti ebédnek, vacsorának. A Fire Churrascaria Stekhouse felső kategóriás színvonalára – a legjobb minőségű, válogatott alapanyagok használata mellett, a helyszín igényes belsőépítészeti megjelenése, valamint az általunk nyújtott, Magyarországon egyedülállóan különleges rodízió szervíz – a garancia.
A Fire Churrascari Steakhouse Budapest szívében az V. ker. Apáczai Csere János és Régiposta utca sarkán, a Marriott szállodával szemben, gyönyörűen felújított, modern, 300 m2-es vendégtérrel és 90 férőhellyel várja vendégeit.
Éttermünk földig üvegezett hatalmas ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik a budai oldalra, központi elhelyezkedésének köszönhetően pedig a belváros, Váci utca, Vörösmarty tér, Duna Corso stb. pár perces sétával elérhető.
Az étterem központi részén lévő hűtött salátabárról vendégeink közvetlenül vehetik el a gyönyörűen tálalt salátákat, hideg előételeket, míg a látványkonyha ablakán keresztül megcsodálhatják a Magyarországon egyedülálló faszén tüzelésű churrascaria sütőnket, ahol egy időben akár 40 db folyamatosan forgó kardokon sülnek a különleges húsok.
Mi a Churrascaira?
Közvetlenül a brazil síkságról érkezik ez az évszázados sütési mód, amikor a marha, sertés, bárány, baromfi húsát nyársakra húzva, izzó parázs és nyílt tűz fölött folyamatosan forgatva sütik, megőrizve ezzel a húsok természetesen gazdag ízét, puhaságát és zamatát. A húsokat speciális, churrasco faszenes grill sütőben sütjük, különleges fűszer sóval ízesítjük, ami tovább fokozza a húsok egyedi ízét.
Mi a Rodizió stílusú felszolgálás?
A rodízió éttermi felszolgálás a hagyományos a-la-carte étkezés és a büféasztal speciális ötvözetét jelenti. A rodízió fix áras étkezés, ahol a különleges előételeket, a friss gourmet salátákat, valamint az ízletes leveseket elegáns büféasztalról veszik el a vendégek. A zamatos húsokat a rodizio pincéreink közvetlenül a vendég asztalánál szelik le a kardokról. A húsokhoz választható köretet és a desszertet a-la-carte szolgáljuk fel. Az étkezés alatt a rodizió pincéreink folyamatosan, asztaltól-asztalig viszik a frissen sült húsokat tartalmazó kardokat és annyit vágnak le belőlük amennyit a vendég szeretne, egészen addig, amíg a vendég nem jelzi, hogy nem kér többet.
KÜLÖNLEGES RODIZIÓ HÚSOK:
PICHANA
A legautentikusabb “Churrasco”, steak, prémium minőségű felső hátszín, robusztus megjelenésű, természetes ízű, puha hús
FRALDINHA
Az egyik legízletesebb és legzamatosabb steak.
RIB-EYE
Az egyik legnépszerűbb hús, jellegzetes íze a benne lévő nedveknek és márványozottságának köszönhető.
MAMINHA
A Trip-tip hátszín egyedülállóan különleges rodizio hús. Ennek a steaknek a mérsékelt márványossága adja a különleges ízt.
Cupim
A zebu szarvasmarha púpja. Zsírban gazdag textúrájú, omlós, puha hús.
Filet Mignon
Omlós, vajpuha, közepes ízű hús.
SZÁRNYAS
Csirkemell, BBQ csirke szárny, kacsa szív, libamáj
BÁRÁNY
Bárányborda
SERTÉS
BBQ oldalas, Csülök
BORJÚ
Borjú karaj
Kapcsolat
Email: info@firerestaurant.hu
Üzletvezető: Bányai Péter
Nyitva tartás: Ebéd: Hétfő – Szombat: 12-15, Brunch: Szombat-Vasárnap: 11-16 Vacsora: Hétfő – Szombat: 18-24
1051 Budapest, Petőfi tér 3-5. (Apáczai Csere János u. – Régiposta u. sarok)