Bemutatkozik: a Tisza Expo Rendezvényszolgáltató Kft.

A Tisza Expo Kft. egy több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkező rendezvényszervező csapat.

Két részre osztjuk munkásságunkat: cégek, önkormányzatok, városkép-menedzsment, kormányügynökségek számára tervezünk és professzionálisan kivitelezzük, utánkövetjük rendezvényeiket. A kivitelezés mellett általunk megálmodott rendezvényinket valósítjuk meg.

Szívügyünk, hogy a fesztiválkedvelők megismerkedjenek a hazai kistermelők termékeivel, valamint, bármerre bukkannak fel rendezvényeink, mindenki számára elérhető legyen a magyar tradícionális étel- és italkínálat. Programjaink között nagy hangsúlyt fektetünk a magyar zene és tánc bemutatására is.

Magyarországon Toros- és Pálinkafesztivál mellett kinőttük szenvedélyünket és 2011-ben Romániában és Horvátországban, valamint Brüsszelben élvezhették fesztiváljainkat. 2012-ben Tilburgban került megrendezésre a Hungarikum Fesztivál. Nagy büszkeségünk, hogy 2013-ban ismét meglátogathattuk Hollandiát! A Nemzeti Parkban hatalmas magyar ízkavalkáddal találkozhattak a kinn élő magyarok és a kíváncsi külföldi közönség.

Cégünk a jövőben a hazai rendezvények mellett továbbra is szervezi a külföldi fesztiválokat. Elsőszámú terveink között szerepel London, hiszen már sokak jelezték, hogy várják már a magyaros napokat.

Elérhetőségek:

H-6710 Szeged, III. ker. 02090/30 hrsz

Telefon: +36 62 253 363

Mail: tiszaexpo@tiszaexpo.hu │ office@tiszaexpo.hu

Web: www.tiszaexpo.hu