Paprikum: új dimenzió a fűszerőrlők világában

Paprikum angol logó fekete nm

A Paprikum egy új dimenzió a fűszerőrlők világában. Egy forradalmian új őrlőrendszer, mely nem csak hasznos, de stílusos is. A magyarok világszerte ismertek találmányaikról, különböző tudományos területeken tett felfedezéseikről. Most itt egy új ütős „sztár”, amit a saját konyhánkban próbálhatunk ki.

m

A Paprikum acélgolyós őrlési mechanizmusa segítségével rendkívüli hatékonysággal és gyorsasággal őrölhetünk meg bármilyen fűszert, de akár készíthetünk friss fűszerkeverékeket is. A kompakt módon zárható eszköz tárolásra is alkalmas, megőrzi az illatokat, aromákat, ízeket. Mindezen tulajdonságoknak köszönhetően egy exklúzív megjelenésű, hasznos és professzionális konyhai eszközzel lehetünk gazdagabbak a konyhánkban.

bA Paprikum rövid története:

Toronyi Péter, aki az alkotója ennek a kis konyhaművészeti mesterműnek, eredetileg fűszerpaprika őrlésére szánta a Paprikumot. Egy egyetemi projekt feladat keretein belül egy olyan tárgyat kellett tervezni, ami legjobban meghatározza, leírja Magyarországot, azaz „Hungarikum„ alkotása volt a cél. Hamar kiderült azonban, hogy a Paprikum bármilyen más fűszert is megőröl. Mára a Paprikum sikeres professzionális konyhai eszközzé vált.

Próbálja ki Ön is, és legyen részese az intenzív Paprikum élménynek saját konyhájában!